Bun venit pe "noul" andrei.clubcisco.ro !

Mă numesc Andrei și sunt absolvent al Facultății de Automatică și Calculatoare, din cadrul Universității Politehnica din București, secția Calculatoare, și absolvent al unui master de securitatea rețelelor.

Am creat acest site pentru cei care merg sau urmează să meargă pe urmele mele, la Calculatoare și Tehnologia Informației. Am inclus aici aproape toate materialele utile adunate din timpul facultății și dacă ești unul dintre cei care s-au decis să urmeze această facultate, sper ca ceea ce vei găsi aici să îți fie de folos. 

Dacă vrei să știi cum e la Facultatea de Automatică și Calculatoare (sau cum a fost din punctul meu e vedere) citește acest articol.

Ceea ce vei găsi aici sunt fie materiale publice, ce au fost puse la dispoziția tuturor studenților, fie materiale create de mine sau de către prietenii mei. Cu alte cuvinte, poți folosi după bunul plac ceea ce vei găsi aici. Dacă totuși consideri că anumite materiale îți aparțin și nu dorești să le faci publice, contactează-mă, dar nu înainte de a te gândi dacă nu dorești ca ele să fie vreodată utile și pentru altcineva. Daca dorești să creezi copii ale acestor materiale pe alte site-uri, te rog menționează și site-ul meu drept sursa, printr-un link.

Pentru orice fel de contribuții, sugestii, critici, bug-uri, folosiți andrei27 [at] gmail [dot] com.

PS: Sunt conștient de faptul că lucrurile adunate de mine pe parcursul facultății se vor dovedi într-un final învechite. Dacă tu consideri că poți să contribui cu orice fel de materiale la acest site, folosește adresa de mail de mai sus și îți voi accepta bucuros contribuția! Accept: cursuri (slide-uri sau transcrieri), seminarii (sub orice formă), fișiere de laborator, teme de casă, subiecte de examen și chiar și păreri personale (și pertinente) asupra materiilor și profesorilor. Dacă deții ceva ce crezi că ar putea fi de folos cuiva din generațiile viitoare, fă-le publice și contribuie la ușurarea vieții studentului la Automatică și Calculatoare :-)

Mult succes!


  1. Acest site nu este afiliat sub nicio formă cu Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul UPB și nu reprezintă în nicio situație o pozitie oficială a acestei instituții.
  2. Conținutul acestui site reprezintă o compilație a materialelor aflate la dispoziția studenților de-a lungul anilor universitari, cu excepția materialelor ce au fost protejate în mod explicit prin copyright.
  3. Selecția materialelor pentru acest site nu s-a făcut conform unui proces de selecție consecvent.
  4. Nu garantez că materialele găzduite pe acest site sunt complete și corecte. Deși, în mare parte, probabil că sunt :)